HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

iBox nedir? Kullanım alanları nelerdir?

29-07-2022 14:38
iBox nedir? Kullanım alanları nelerdir?

iBox nedir? Kullanım alanları nelerdir?

iBox batarya teknolojisi arka plan yer aldığında banyo kazanır. Duvara gizlenen borular ve bağlantılar sadece banyonuzun daha görünmesini sağlamaz aynı zamanda size ekstra olarak hareket alanı yaratmaktadır. Bununla beraber ankastre montajı daha büyük bir duş keyfi, daha estetik bir görünüm ve küvette daha çok hareket alanı sağlanır. iBox dağıtıcı görevi görmektedir ve aynı zamanda bu dağıtımı yaparken görünümün daha güzel olmasını sağlamaktadır

iBox kullanım alanları nelerdir?

Ankastre duş sistemleri 2022 banyo tadilat trendlerinde lider konumuna gelmiştir. Banyonuzu değiştirirken estetik ve şıklık istiyorsanız ankastreler ile beraber iBox tam olarak size bunu sunmaktadır. İstenilmeyen fazla görüntüyü ortadan kaldırır ve ankastre setinizi yeni banyonuzda rahatlıkla kullanabilirsiniz. iBox ile ankastre yeniliğini banyonuza bütünlemeyi unutmayınız. Batarya teknikleri ustalıkla küvet kenarına saklanabilir.

iBox universal: Çok yönlü Hansgrohe ankastre montaj çözümü;

iBox universal, çok sayıda Hansgrohe ankastre montaj çözümünün iç setidir. Müteahhit ve banyo tadilatçıları için planlamadaki geniş hareket özgürlüğü büyük bir avantajdır. Hansgrohe iBox’a monte edebileceğiniz ve çok sayıda güzel tasarıma sahip 200’ün üstünde banyo ve duş kumandası sunuyor. Bu seçenek banyo donanımı seçerken zaman tasarrufu yapmanızı sağlar. Ayrıca iBox universal yenileme çalışmalarını kolaylaştırmaktadır. Duvara monte edilen ana ünite Hansgrohenin bütün batarya serilerine uyar ve kontrol ünitelerinin kolayca değiştirilmesi mümkün kılar. Böylelikle istediğiniz her vakit örneğin select kontrol gibi modern bir kumanda elemanı monte edebilirsiniz.

RainSelect: Özel banyo donanımı için temel kurulum;

Duş kontrolü ile su keyfi kolayca kontrol edilebilir. Metal camdan oluşan düz silüeti, ustaca duvar ile bütünleştirilmiştir ve termostatın büyük tuşları da sezgisel olarak kontrol edilebilmektedir. Bu şık tasarımı mümkün kılan yeni bir montaj türüdür. RainSelect ana ünite her standart montaj malzemesi ile monte edilebilir. Sonrasında ise mesela Rainmaker select tepe duşu veya herhangi bir tek veya çok spreyli tepe duşu ile kombine edilebilir. Tek bir ana üniteli RainSelect ile beşe kadar su kaynağını kontrol edebilirsiniz.

iBox bir dağıtıcı olduğundan dolayı montajından bahsederken onun komple ankastre seti ürünlerinden bahsetmemiz gerekmektedir. Bu sebepten ötürü iBox universal ile RainSelect ürünleri hakkında ayrı ayrı açıklamalar yapılmıştır.

iBox’ın kendi montajı esnasında 3 ana hatta işlevselliğini bozmadan borular ile bütün haline getirilir. Bütünleşme sağlandıktan sonra ana hat borularının oynamaması için araları doldurulur ve üstüne seramik döşenmektedir. Fakat buradaki en önemli iBox’ı var olan bir duvarın üstüne takmak zordur çünkü iBox’ın döşenmesi için en az 14 cm'lik bir boşluk olması gerekmektedir.

Bütün bu ürünleri görmek için showroomumuzu ziyaret edebilir veya bizimle Whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

 

 

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.