HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Geberit Kumanda Kapakları ve Yıkama İşlemleri

15-08-2022 16:55
Geberit Kumanda Kapakları ve Yıkama İşlemleri

Banyolarınızda bataryalara ve seramiklere ciddi anlamda önem vermekteyiz. Dışardan bakıldığı zaman ilk görülen kısımlar olduğu için en önemli kısımlar olarak bilinmektedir. Kumanda kapağı seçiminiz aslında seramik ve bataryalar kadar önem taşımaktadır. Banyonun en ufak parçası olduğu halde banyonuzun havasını kesinlikle değiştirecektir. Bu sebepten dolayı her ne kadar batarya ve seramiklere önem veriyorsanız kumanda kapağı seçiminize dikkat etmeniz gerekmektedir. Geberıt modellerini tercih ettiğinizde sadece şıklık ya da su tasarrufu sağlamış olmuyorsunuz kolay temizlenebilir ürünler olması banyonuz için en önemli konudur. Banyoda olan yoğun buhar sonrası terlemiş kapağınızı temizlemek yaklaşık 10 saniye sürmektedir.

Geberıt ile Tasarım Özgürlüğünü Keşfedin

Geberıt kumanda kapakları sadece banyonuza hava katmakla kalmaz, aynı zamanda çok yönlü fonksiyonlara sahiptir. Zevkinize ve ihtiyacınıza uygun seçeneklere sahip kapaklar mevcuttur. Özelliklerden kısaca bahsedelim; Koku Alma Ünitesi, temassız kumanda kapağı, yönlendirme ışığı, uzaktan yıkama aktivasyonu ve kişiselleştirilmiş tasarımlar mevcuttur.

Geberıt Sıgma Kumanda Kapağı Özellikleri

Banyonuzda Geberıt Sıgma ile kumanda kapağının çerçevesiz gövdesi ile standart olarak cam gibi asil malzemeler için köprü görevi görmektedir. Ayrıca kapak isteğe bağlı olarak neredeyse sınırsız çeşitlilikte özel olarak seçilmiş malzemeler ile donatılmaktadır.

Standart olarak cam veya arduvaz gibi asil malzemeler ile kullanılır.

Rezervuar çubuğu sürgüsü için ara parçalar kullanılmaktadır.

Kullanıcıya özel yüzeyler oluşturulmaktadır.

Geberıt sıgma kumanda kapakları bu özelliklere sahiptir ve alanında en kaliteli, en şık görüntüyü sunmaktadır. Özellikle su tasarrufu konusunda sıgma kapaklar kullanımı daha fazladır maddi açıdan size kolaylık sağlamaktadır. Dikkat etmemiz gereken önemli şeylerden bir tanesi sıgma olan bir takıma sadece sıgma serisi ile uyumludur

Geberıt Alpha Kumanda Kapağı Özellikleri

Alpha serisi sıgma ile karşılaştırıldığı zaman biraz gerisinde kalmaktadır fakat bu durum alpha serisini kalitesiz yapmıyor kendi alanında en iyi 2. Model olarak bilinmektedir. Alpha kapakların en belirgin özellikleri kolay temizlenebilir olması ve sıgma gibi su tasarrufu sağlamasıdır. Geberıt ile saf estetiği banyonuzda yaşayın.

Geberıt Kumanda Kapakları Montaj Aşaması Nasıldır?

Montaj oldukça kolaydır ve akıllıca tasarlanmıştır. Yalnızca, 230V güç kaynağına bir bağlantı gereklidir. Transformatör hariç tüm bileşenler, rezervuarın servis açıklığından gelmektedir. Transformatör yönetmeliklere uygun olarak gömme bir kutu gibi başka bir yere yerleştirilmektedir.

Transformatör ayrı bir ürün numarası ile sipariş edilmelidir.

Sigma serisindeki tüm kumanda kapakları koku alma ünitesi ile birlikte gelmektedir.

Kumanda kapağı, özel bir mekanizma sayesinde tek elle rahatça açılır, bu sayede kullanıcılar rahatça bu ürünü kullanabilmektedirler.

Rezervuar blokları için ek parçaya, gömme plakanın arkasında kolayca erişim sağlanmaktadır.

Seramik petek filtreye de kolayca erişilebilir ve kullanıcılar tarafından rahatça değiştirilebilmektedir.

Hem seramik petek filtreler hem de rezervuar blokları istenildiği takdirde kolayca bulunup sipariş edilebilir.

 

 

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.