HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Eviye ve Eviye Bataryası Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

16-08-2022 15:17
Eviye ve Eviye Bataryası Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Eviye seçimi yapılırken özellikle belirtilecek bir seçim prensibi yoktur. Çünkü evye sizlerin sahip olduğu tezgah’ a göre değişim göstermektedir. Evyeler bütün mutfak tasarımınıza doğrudan etki gösterecektir bu sebepten dolayı doğru tercih yapmak gerekmektedir. Tezgâh durumunuza göre tercih edilen evye çeşitleri şöyledir; Tezgâh üstü eviye, tezgâh altı eviye, tezgâha sıfır eviye, tek gözlü ve çift gözlü eviyeler tezgâh durumunuza göre tercih edilen eviye çeşitlerindendir. Batarya seçimi yaparken çok dikkat etmeliyiz çünkü kötü bir batarya seçimi yaparsak bataryada sorunlar ortaya çıkacaktır. En çok görülen sorunlardan bir tanesi su damlatma sorunudur. Bu sorun maddi açıdan zaten bize bir kayıp yaşatacağı için ilk aşamada kaliteli bir batarya alıp sonrasında böyle sorunları düşünmeden kullanabiliriz. Sadece maddi olarak değil saniyede bir damla su damlatan bir musluk yılda yaklaşık 1 ton su israfına sebep olmaktadır. Eviyelerin yanında damlalık kullanımı oldukça artmıştır. Bu kullanım eviyeler ile birleşik olup bulaşıkların konulup kurutulduğu alandır yer açısından oldukça kaliteli bir kullanım sunmaktadır. Eviyelerin kolay temizlenebilir olması çok önemli bir konudur neredeyse bütün işlerimizi orada gerçekleştirmekteyiz ve sık sık kullandığımız bu alanın kolay temizlenmesi önemli bir konudur

Günlük mutfak ve banyo çalışmalarının yorucu olması sebebiyle sizlere kolaylık sağlayacak ürünleri tercih etmeye yönlendirmektedir. Kolay montaj edilen ve zamandan kazandıran ürünler daha çok tercih edilen bataryalar kullanılmalıdır. Verilebilecek en iyi örnek spiralli armatürler olarak gösterilmektedir. Bu armatürler uzama özelliğine sahip olmasından dolayı istenilen her açıyı yakalar, uzunlukları ayarlanabilir ve sizlere işlevsel özellikler konusu ile yardımcı olmaktadırlar. Son olarak dikkat edilmesi konulardan bir tanesi zararlı salınımları engelleyebilecek ürünlerin tercih edilmesidir. Bunun için armatürlerinizde filtre olmalıdır. Filtreler su ile gelebilecek bütün zararlı maddeleri süzme görevine sahiptir hem size sağlıklı bir su sunmakta hem de bataryanızın ömrünü uzatmaktadır. Eviye bataryaları sık sık kullanıldığı için tasarlanış biçimi olarak dayanıklı olması gereklidir banyo ve mutfaktaki eviye bataryalarınızı bilindik markalardan tercih etmeninizi öneririz.

Banyonuzda kaliteyi istiyorsanız ilk tercihiniz kesinlikle hansgrohe olmalıdır. Mutfaktaki işlerinizi kolaylaştıracak, şık tasarımlı akıllı evye batarya tasarımları ve daha fazlası olan size mutfak yardımcısı sunmaktadır. Hansgrohe evyelerinde düğme teknolojisi kullanarak iş kolaylığı sağlamaktadır. Aynı zamanda evye bataryaları çizilmeye karşı dayanıklı paslanmaz çelik görünümüyle estetik bir görünüm sağlamaktadır ve ergonomik kullanım için en çok tercih edilen ürünlerden bir tanesidir. Krom veya beyaz yüksek kaliteli yüzeylerin görüntüsünün banyonuzda keyfini çıkarın. Sessiz ve akıcı şekilde kullanıma açık olan hansgrohe ile hem banyonuzda hem mutfağınızda kaliteyi yaşayın.

Ürünlerimize kolayca erişim sağlayabilmek için showroomumuzu ziyaret edebilir ya da bize Whatsapp üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz.

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.