HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Seramikte 2021 Yılı Modası

12-11-2021 19:17
Seramikte 2021 Yılı Modası
Mekanların dekorasyonunda en önem verilmesi gereken parçalardan biri de kuşkusuz seramiklerdir. Doğru ve mekana uygun bir seçim yaparak, birbirinden şık seramik seçenekleriyle mekanlarınızda farklı ve özel atmosferler yaratabilirsiniz. 

Seramikler genelde su temasının çok fazla olduğu alanlarda; mutfak, banyo, balkon, veranda, havuz kenarları gibi çok fazla suyun temas ettiği ve edebileceği alanlarda kullanıldığı gibi yeni trendlerle beraber iç mekanlarda da olabildiğince fazla kullanılmaktadır.
 
Doğal ve sıcak bir görünüm yakalamak amacıyla 2021 yılının tercihleri içerisinde ferah, aydınlık ve naturel ürünler tercih edildiği görülmüştür.
 
2021 yılında NG Kütahya Seramik ürünleri içerisinde kullanıcılarımızın ve müşterilerimizin genellikle tercihleri; Mat ürünler gri ve beyaz renkler ağırlık olarak tercih edilmiştir.
2021 yılında seramik ürünlerinde en çok tercih edilen stil, renk ve modelleri sizler için derledik. Yapideko.com seramik ürünlerinde kullanıcıların tercihlerini sizlerle paylaşıyor.
NG Kütahya Seramik ürünleri içerisinde kullanıcılarımızın ve müşterilerimizin genellikle tercihleri; Mat ürünler gri ve beyaz renkler ağırlık olarak tercih edilmiştir.
 
NG Kütahya Seramik ürün grupları içerisinde en çok tercih edilen seriler; Armada, Vista, Statu, Statuario, Albatros serisi ürünlerimizdir. 
 
Ürün boyutlarında tercih edilen boyutlar genellikle; 60x120 ve 120x240 boyutları 2021 yılının tercihleri olarak görülmektedir.
 



 




Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.