HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Banyolarda Ankastre Çözümler

26-07-2022 11:53
Banyolarda Ankastre Çözümler

Banyolarda Ankastre Çözümler;

Ankastre nedir?

Ankastre sade anlamı ile entegre veya gömme anlamına gelmektedir. Ankastreyi genel anlamda herkes mutfak eşyası olarak bilmektedir fakat bu durum farklıdır. Ankastre hem mutfak hem de banyoda kullanılmaktadır, sadece bu kadarla kısıtlı değil evinizin her alanında kullanabilirsiniz.

Bu durum bize günlük yaşamımızda kolaylık sağlayacaktır. Günlük yaşamında daha küçük alanlarda daha büyük kullanım alanı isteyen herkesin ankastre çözümlere ulaşması gerekmektedir.

Bataryadan rezervuarlara kadar farklı yerlerde evlerimize ankastre çözümler gerekmektedir.

Daha küçük banyolarda daha konforlu yaşam alanları sağlanabilmektedir. Kullanılacak bu ürünler dekoratif olduğu kadarda aynı zamanda şık olmalı, kaliteli olduğu kadarda yenilikçi modeller kullanılmalıdır. Bunlardan görünüm olarak en önemli olanlardan biriside bataryalardır. Bataryalarda "dışarıda” istenilmeyen parçalar (borular, büyük düzenleyiciler veya kollar) kolayca duvarın içinde gizlenebilir kılmak mümkündür. Ankastrelerin bize direkt olarak etki edeceği konular neler mi?

Azaltılmış duş kontrolü, duvara ince bir tabaka gibi dayanmaktadır. Böylelikle son derece modern, düzenli bir görünüm oluşmaktadır.

Duş alırken veya banyo yaparken bir şeylere çarpma derdi ortadan kalkıyor. Daha ziyade geniş alanın, konforun ve suyun keyfinin tadını çıkaracaksınız.

Hareket ve bariyer özgürlüğü sunan bu opsiyon, jenerasyon banyoları için idealdir.

Küçük kontrol birimleri sadece görsel olarak cazip ve güvenilir değil, aynı zamanda da büyük batarya gövdelerine göre çok daha kolay temizlenmektedir.

Ankastre termostatın görünen parçaları ısınmaz ve genel olarak sıcak yüzeylerin oluşturduğu bir tehlike söz konusu değildir.

Bütün bunları göz önünde bulundurarak evinizde eğer ankastre yoksa sadece ankastre almak için bunlar bile yeterli olacaktır. Sadece ankastreler kullanım alanı kolaylığı değil şık görünüm bir katar.

Ankastre alırken uzun vadeli olması önemlidir, bu sebepten dolayı bilindik markaları tercih etmekte fayda var bunlardan bir tanesi Hansgrohe’dir. Hansgrohe yaptığı çalışmalar ile banyo ankastresi konusunda yenilikçi çalışmalar ile dev olmuştur. Bir başka önerilen marka ise Geberit’tir, bu iki marka dünya çapında en çok tercih edilen en kalite en kullanışlı markalardır. Geberit’in yakın zamanda öne çıkan ürünü "One Ankastre” bataryalardır. Lavabo modelinin yanı sıra diğer markalara göre daha ergonomik bir kullanım sağlamaktadır. Yüksek kaliteli ankastre bataryalar optimum şekilde yıkanmasını sağlar bu durum ise temizliği kolaylaştırır. Hangsrohe de ise ankastrede öne çıkan ürün "İBox” dır. iBox dışarıda görülen bataryanın veya ankastre duş setinin içeride yönlendirmesini sağlarak istediğiniz noktadan suyun çıkışını sağlamaya yaramaktadır. iBox hakkında özel olarak blog yazımızı inceleyebilirsiniz. Bunun dışında tüm teknik detaylar ve ürünleri incelemek için showroomumuzu ziyaret edebilir ya da Whatsapp destek hattımız üzerinden bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

 

 

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.