HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Banyo Mobilyası Seçerken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

25-07-2022 12:01
Banyo Mobilyası Seçerken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Banyo Mobilyası Seçerken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Yapılan araştırmalara göre çoğunluk olarak banyo dekorasyonuna çok önem verilmiyor. Fakat evinizi güzelleştirmek banyonuzdan başlar. Bununla birlikte banyonuzu güzelleştirmek diğer bütün ev bölümlerine göre daha kolaydır. Örneğin bir banyo dolabı almak bile banyonuza çok farklı bir hava katacaktır. Banyoda yeni trend olarak sade seramikler kullanılmaya başlamıştır bunun sebebi ise beyaz eşya ile bir bütün sağlamaktır aynı zamanda açık renk dolaplar ile banyonuz adeta bir bütünmüş gibi gözükecektir. Kreatif çözümler içinde Creavit kullanışlı çözümler bulmuştur. Bu çözümlerden en çok tercih edilen ürün ise "Çamaşır Makinesi ve Mop" temizlik malzeme dolabıdır. İç aydınlatma özelliği bulunan ürünleri tercih etmek oldukça faydalı olacaktır, aradığınızı rahatça bulmak ve kolay bir şekilde banyo dolabı temizliği yapma konularında oldukça önemlidir. Bu arada havalandırma menfezi bulunan ürünlerin de temizliği kolaylaştırdığını belirtmeden geçmemek gerekmektedir.

Küçük banyolar için dekorasyon fikirleri ile daha az yer ile daha etkili kullanım alanlarına sahip olacaksınız. Aydınlığın az olması depolama alanı yetersizliği küçük banyoların en büyük sorunlarıdır. Bu sebeple banyoda depolama alanı oluşturmak en sağlıklısı olacaktır. Mobilyalarımızı seçerken aynı zamanda banyonun özelliklerine göz önünde bulundurmalıyız yani banyoda seçtiğimiz ürünler neme karşı dayanıklı olmalıdır. Banyo mobilyalarısuya ve neme karşı yüksek kalitede özelliklere sahip malzemelere seçilerek yapılmalıdır bunun sebebi ise neme ve suya dayanıklı malzemelerden üretilmiş olan banyo mobilyaları daha uzun süreli kullanılmaktadır. Nem suya dayanaklı olmasından sonra gelmekte olan en önemli unsurlardan bir tanesi banyo mobilyalarının kolay temizlenebilir olmasıdır. Pürüzsüz bir yüzeye sahip olan ve temizlikte kullanılan malzemelere karşı dayanıklı olan banyo mobilyalarını tercih etmekte her zaman fayda var. Dikkat edilmesi gereken son unsur ve en önemli unsur kesinlikle banyoda kullandığınız mobilyaların kalitesi bu kaliteyi tanımlamak çok zor olmamalı en çok tercih edilen ve en çok önerilen ürünleri almakta fayda var. Genel olarak banyonuzun kalitesini arttıracak güvenilir markalar şunlardır; Creavit, Artemis, Geberit, Hansgrohe dünya çapında banyoda en çok tercih edilen markalar bunlardır.

Banyo mobilyalarında dikkat edilecek en önemli unsurlar bu şekildedir, banyo dekorasyonu evin her odasından daha önemlidir bu sebepten ötürü tasarım açısından ve özellikle temizlik açısından kolay temizlenebilir mobilyalar seçmeye önem gösterelim. Mobilyaları sağlığımız açısından sadece ayak destekleri şeklinde kullanmayıp duvara monte etmeye özen gösterelim bu bize olası yaşanabilecek kazalarda minimum derecede hasar almamıza yardımcı olmaktadır. Evimize farklı hava katmak için her zaman modanın trendlerine göz atmayı unutmayalım hem modernizim açısından bizi farklı bir boyuta taşıyacaktır hem de banyomuza çok farklı bir katacaktır. Tüm banyo mobilyaları hakkında bilgi almak ve incelemek için İstanbul Kadıköy’de bulunan showroomumuzu ziyaret edebilir veya Whatsapp destek hattımızdan bilgi alabilirsiniz.

 

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.